Bakkersvak 2016

Back to Business

Op 6 en 7 maart jongstleden waren we weer present op de jaarlijkse Bakkersvak2016 te Rosmalen. We kijken terug op twee geslaagde dagen, waarbij we met zowel B&O als onze BakeryShop op de beurs stonden. Het was een stand die opgezet was zoals onze relaties die van ons kunnen verwachten, namelijk een warm en persoonlijk contact.

Tijdens deze dagen presenteerden we onder andere met trots de nieuwe website van B&O Bakkerij Techniek, terwijl tegelijkertijd de timers en weegschalen van de BakeryShop als warme broodjes over de toonbank gingen.

Daarnaast hadden we het genoegen om onze nieuwe aanwinst te introduceren tijdens de beurs, namelijk de Planeetmenger van Steno die ook te gebruiken is als een spiraalkneder. Deze is uniek in de markt, innovatief en ideaal. Do we need to say more? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Namens het team B&O Bakkerij Techniek en BakeryShop willen wij al onze bezoekers, huidige relaties, leveranciers en collega’s bedanken voor hun bezoek en positieve reacties op onze stand.

Tot volgend jaar!

BakkersVak 2016
Team B&O en BakeryShop op het Bakkersvak 2016

Geef een reactie