Bibac Beurs 2017

Op 19 t/m 22 maart jongstleden waren zowel B&O Bakkerij Techniek als de BakeryShop voor het eerst present op de Belgische vakbeurs voor bakkers, namelijk het Bibac Plus event in Antwerpen.

Gedurende deze 4 dagen presenteerde ons team een selectie van het assortiment, waarbij niet alleen de timers en weegschalen van de BakeryShop groots in de spotlights stonden. Ook de appelschilmachine en doseermachine werden flink onder de aandacht gebracht.

BakeryShop Bibac Beurs 2017 BakeryShop Bibac Beurs 2017 BakeryShop Bibac Beurs 2017

Bij de stand van B&O Bakkerij Techniek werd de aandacht van de bezoekers getrokken door het vakwerk van Hans Som en Bas Goossens. Zij bakten de meest uiteenlopende creaties en toverden ieder stuk brood om in een waar kunstwerk!

Bij B&O Bakkerij Techniek werd de Manz oven onder de aandacht gebracht. Zijn uitmuntende bakkwaliteit maakt het mede mogelijk om topproducten te produceren. Daarnaast werden Vitella diviseuse en verdeelopbollers, Gram koel- en vrieskasten, Baktec watermengmeetapparatuur en waterkoelers en Van ’t Wout top kwaliteit RVS werkbanken, gepromoot.

De oude en gereviseerde Kemper SP125L trok veel aandacht. De topkwaliteit revisie van B&O Bakkerij Techniek wordt hierdoor duidelijk en tastbaar. Ook trok de Dovaina industriële snij- en inpaklijn veel aandacht vanwege zijn vernuftige  toegepaste technieken.

B&O Bakkerij Techniek Bibac Beurs 2017    B&O Bakkerij Techniek Bibac Beurs 2017

Het was een super en enerverende ervaring voor ons team!

Namens het B&O Bakkerij Techniek en BakeryShop team willen wij alle bezoekers, relaties, leveranciers en collega’s bedanken.

Team B&O en BakeryShop op de Bibac Beurs 2017

Geef een reactie