B&O Bakkerij Techniek introduceert innovatieve planeetmenger

 
De planeetmenger die echt kan kneden!
Vanuit de markt was er veel vraag naar een planeetmenger die tegelijkertijd ook te gebruiken is als spiraalkneder. Vrijwel geen enkele planeetmenger is hiervoor gemaakt maar deze Steno wordt in een handomdraai getransformeerd in een kneder. Dit is uniek in de markt en B&O Bakkerij Techniek heeft het genoegen om deze machine aan u te presenteren.

Innovatief
De gepatenteerde Evolution kit verhoogt de gebruiksdoelen van uw Steno planeetmenger. De speciale haak en kuip zijn in een handomdraai te monteren en zorgen ervoor dat u niet alleen kunt mengen, maar ook kunt kneden zonder dat u schade toebrengt aan de motor of aandrijfsystemen van uw Steno planeetmenger.

Gebruikersvriendelijk
Met Italiaanse invloed, een strak design, een capaciteit van 40 liter en een variabele snelheid is deze planeetmenger geschikt voor elk gebruik binnen uw onderneming, zelfs als het gaat om kleine hoeveelheden.

Uw voorgangers over deze machine
Patrick Mortier van Bakkerij Mortier – Brasschaat
‘’Ik gebruik de planeetmenger alle dagen in mijn miniatelier in de winkel voor zowel degen als beslagen. Het wisselen van de ketels gaat super vlot en ik krijg altijd super reacties van klanten. Geweldig product die planeetmenger. Ik ben een zeer tevreden klant.’’

Patrick Mortier
Patrick Mortier

Johan Bedaf van Bakkerij Bedaf – Essen
‘’Deze planeetmenger verbaast mij om allebei z’n functies. Als planeetmenger creëert deze volumevolle en homogene beslagen en dit alles met een fluistertoon. Ook als kneder scoort deze bijzonder goed voor degen tot 5kg bloem. Kortom, een bijou, die Steno PL40L/VS.’’

Bakkerij Bedaf
Johan van Bedaf

Nieuwsgierig geworden?
Wij vertellen u graag meer over deze multifunctionele machine. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met +31 (0)165 – 31 63 41 of stuur een e-mail naar verkoop@benobakt.nl.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.