The Sky is the limit!

Bakkers vlogen samen met B&O Bakkerij Techniek 2016 in.

Een diversiteit aan bakkers en chocolatiers uit zowel België als Nederland was door B&O Bakkerij Techniek uitgenodigd voor een verrassende middag in de Indoor Sky Dive te Roosendaal op 24 en 31 januari. De ontvangst op deze leuke locatie en de ontspannen sfeer bepaalden de rest van de dag. Na met elkaar kennis gemaakt te hebben onder het genot van een hapje en een drankje, kregen de helden van de dag een instructie alvorens zij de tunnel in stapten voor een geweldige ervaring. Sommigen gespannen, anderen relaxt en ook de fanatiekelingen gingen de uitdaging aan.

Sky Dive groep
De Sky Divers van 24 en 31 januari

Tijdens de instructie ontvingen de vrouwelijke achterblijvers een eigentijdse en stoere armband van Pimps & Pearls welke door de dames erg gewaardeerd werd. Er werd volop gelachen door de helden en de toeschouwers, maar na de eerste vlucht ontstond er al een lichtelijke strijd over wie het hoogst kon vliegen. “Het was spannend, soms hilarisch maar vooral geweldig om dit te ervaren”, zo luidde een van de reacties.

Nadat iedereen 3x in de tunnel had gevlogen, wat ook werd vastgelegd op DVD, hebben zij allemaal een certificaat in ontvangst mogen nemen van de instructeur. Het certificaat kan men de volgende keer gebruiken om zo iedere keer een stapje dichterbij het ‘zelfstandig vliegen’ te komen. Daarna werd er een groepsfoto gemaakt waarop duidelijk te zien valt dat het een geweldige ervaring was.
Al deze ervaringen werden onder het genot van een hapje en een drankje nog eens uitvoerig besproken.

Netwerken
Door de samenhorigheid en de beleving van deze dag werden er onderlinge contacten gelegd en ontstonden er gemakkelijk gesprekken over de bedrijven, producten en algemene zaken. Tegelijkertijd werden er adressen uitgewisseld om met elkaar in contact te blijven. De eerste bezoeken werden de volgende dag al gerealiseerd.
Het B&O Team kijkt voldaan terug op twee geslaagde dagen door “de dankbaarheid van onze relaties, het enthousiasme en de lachende gezichten”.

Geef een reactie