VLB Broodsnijmachine valt in de smaak bij de consumenten.

Een zelfbedieningsbroodsnijmachine, waarbij consumenten het brood zelf kunnen snijden.
Het is een trend die is overgewaaid vanuit de Belgische markt.

Leverancier B&O Bakkerij Techniek hierover: ‘Het hoort vooral bij de beleving om als consument zelf het gewenste brood te kiezen en daaropvolgend te snijden.’ De reacties zijn positief, omdat het steeds meer bij de hedendaagse tijd begint te horen. Daarnaast staan de medewerkers in de betreffende winkels altijd klaar om bijbehorende instructies te geven. Men is snel gewend aan deze beleving.

WPS_snijproces_2

De machine die aan de CE eisen van een zelfbedieningsbroodsnijmachine voldoet, is de WPS van VLB. Bij deze machine is rekening gehouden met het gemak voor de klant en de presentatie van het brood. Door de combinatie van kunststof ramen en LED-verlichting krijgt de klant perfect zicht in hoe het brood gesneden wordt. Daarnaast is de machine zeer veilig te noemen vanwege de centrale automatische vergrendeling waardoor consumenten zichzelf niet kunnen verwonden. Ook is bij het ontwerp van de WPS gezocht naar een efficiëntere manier qua onderhoud en de dynamiek bij het snijden van vele broodsoorten. Zo is de bevestiging van de motoren en de elektronica naar de achterzijde van de machine gebracht. Via een beveiligde deur kan de servicemonteur bij onderhoud vanaf nu nog sneller en effectief te werk gaan.

WPS_snijproces
Nieuwsgierig geworden?
U vind meer informatie over deze broodsnijmachine op de pagina van de VLB WPS.
Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op nummer +31 (0)165 – 31 63 41 of door een e-mail te sturen naar verkoop@benobakt.nl.

Bron: BakeryNext maand juli.

Geef een reactie